Winkelbeveiliging is onze core business. Om de continuiteit van uw onderneming te kunnen waarborgen is het noodzakelijk om de risico’s van uw bedrijfsvoering goed in kaart te brengen. De security-scan die H.M. Security daarvoor ontwikkelde, analyseert tot op het gewenste niveau uw beveiligingsbehoefte. Tevreden retailers zijn u voorgegaan en hebben met het gewenste resultaat gebruik gemaakt van onze expertise. Terugdringen van derving met een betaalbare security in termen van Return on investment is waar H.M. Security voor staat.

H.M. Security gelooft ook in de kracht van uw personeel. Wij geloven dat het veiligheidsgevoel onder uw personeel van invloed kan zijn op het winkelklimaat. Wij geloven ook dat dit invloed heeft op de houding of gedrag van ongenode bezoekers die niet op winkelen uit zijn maar diefstal als prioriteit hebben of voor de nodige overlast zorgen. 

De handelswijze van onze beveiligers is er op gericht het veiligheidsgevoel gezond te houden en indien nodig te versterken.